I år som i fjor blir lørdagens SHOWKONSERT et høydepunkt – her gønner FESTIVALTA-artistene på med alle sine favoritter fra den medbrakte godteposen. Det blir tøft, vakkert, artig og vilt!

Årets showvert er FESTIVALTA-artist, Harstadpatriot og stand-up-bassist Knut Erik Sundquist, kjent langt utover landets grenser med musikk fra gregoriansk sang til Lady Gaga – og selvfølgelig alt derimellom.

Er du nysgjerrig på hvordan klassisk musikk er live? Du liker kanskje film-musikk, men er skeptisk til opera? Dette er konserten for deg. Bite-size porsjoner av alt det beste, med herlig stemning, rørende øyeblikk og morsomme overraskelser.

 

KJØP BILLETT KJØP FESTIVALPASS

I år som i fjor blir lørdagens SHOWKONSERT et høydepunkt – her gønner FESTIVALTA-artistene på med alle sine favoritter fra den medbrakte godteposen. Det blir tøft, vakkert, artig og vilt! Årets showvert er FESTIVALTA-artist, Harstadpatriot og stand-up-bassist Knut Erik Sundquist, kjent langt utover landets grenser med musikk fra gregoriansk sang til Lady Gaga – og […]