Velkommen til den første av årets 2 (!) nattkonserter under FESTIVALTA!
Når hvermansen går hjem, glad, gira og fornøyd etter Kringkastingsorkesterets pangåpning av FESTIVALTA-helga, gjør hardcore-fansen (og andre som ikke syns én konsert per kveld er nok) seg klar for det de vet blir en sjeldent magisk opplevelse.
En hel konsert, ett eneste verk, ingen pause – 55 minutter med Schuberts kolossale oktett. 8 heltente toppmusikere: 5 strykere, 3 blåsere. 5 FESTIVALTAartister, 3 gjester fra KORK.
Som vi har blitt vant til på FESTIVALTAs nattkonserter er det både høyt gourmet-nivå og skikkelig konsert-kondisbehov på musikken som spilles her. Til gjengjeld blir det både vakkert, virtuost og oppfriskende i vinternatta.
Velkommen!

Franz Schubert: Oktett i F-dur, D. 803
1. Adagio – Allegro – Più allegro
2. Adagio
3.Allegro vivace – Trio – Allegro vivace
4. Andante – variations. Un poco più mosso – Più lento
5. Menuetto. Allegretto – Trio – Menuetto – Coda
6. Andante molto – Allegro – Andante molto – Allegro molto

William Hagen – fiolin
Miriam Helms Ålien – fiolin
Lars Anders Tomter – bratsj
Bruno Philippe – cello
Marius Flatby (KORK) – kontrabass
Björn Nyman (KORK) – klarinett
Embrik Snerte (KORK) – fagott
Radovan Vlatković – horn

Velkommen til den første av årets 2 (!) nattkonserter under FESTIVALTA! Når hvermansen går hjem, glad, gira og fornøyd etter Kringkastingsorkesterets pangåpning av FESTIVALTA-helga, gjør hardcore-fansen (og andre som ikke syns én konsert per kveld er nok) seg klar for det de vet blir en sjeldent magisk opplevelse. En hel konsert, ett eneste verk, ingen […]