Lørdag 18.februar
SHOWKONSERTEN kl. 18.00

Bilde av Caroline Johansen tatt av Marthe ThuOpplev Altas egne impro-dronning Caroline Johansen i møte med de internasjonale stjerneartistene, til en kveld du sent glemmer… Tradisjonen tro blir lørdagens SHOWKONSERT et høydepunkt – her gønner FESTIVALTA-artistene på med alle sine favoritter fra den medbrakte godteposen. Det blir tøft, vakkert, artig og vilt! Er du nysgjerrig på om klassisk musikk kan være noe for deg? Her får du litt av alt: god stemning, rørende øyeblikk og morsomme overraskelser. Brede smil og spredte latterkuler er inkludert. Barn og unge fra FESTIVALTA GNIST og Alta Kulturskole deltar også.

Med den (om mulig) ekstra gode stemninga, rørende øyeblikk og morsomme overraskelser pleier billettene til denne konserten å fort, så her er det bare å skynde seg!

Mer om Caroline: Caroline Johansen vokste opp i Bossekop og flytta til Oslo for å følge skuespiller drømmen i 2009. 14 år senere driver hun med skuespill, TV-serie regi, improvisasjonsteater på Det Andre Teatret og utvikling av nye historier for både scene og TV.

Kjøp billetter

Foto: Marthe Thu

Lørdag 18.februar SHOWKONSERTEN kl. 18.00 Opplev Altas egne impro-dronning Caroline Johansen i møte med de internasjonale stjerneartistene, til en kveld du sent glemmer… Tradisjonen tro blir lørdagens SHOWKONSERT et høydepunkt – her gønner FESTIVALTA-artistene på med alle sine favoritter fra den medbrakte godteposen. Det blir tøft, vakkert, artig og vilt! Er du nysgjerrig på om […]